För att se all information måste du logga in som ledare
Användarnamn är ditt förnamn.efternamn
Har du glömt lösenordet klickar du på "Glömt lösenordet?"

Behöver du hjälp skicka ett mejl till simning@alvsjoaik.nu
Inställd sommaravslutning
2018-05-30 08:35
Hej alla ledare.

Då det var alldeles för få som kunde vara med nu på lördag ställer vi in avslutningsträffen.

Reservera istället den 26 augusti då vi kommer att ha kickoff.
Ni kommer väl ihåg att svara på inbjudan till den 2 juni.
2018-05-24 20:00
Vi träffas vid Långsjön kl. 16 för en liten övning.
Sedan äter vi middag tillsammans på Casa de lago.

P.S Kädseln är casul, dvs sportigt elegant :) ta gärna med badkäder också om vädret tillåter.

Svara senast den 28 maj!
Utdrag från belastningsregistret från alla ledare som är över 18 år.
2018-03-16 21:00
Styrelsen har tagit beslut om att alla ledare som är över 18 år ska visa upp ett utdrag ur belastningsregistret för att kunna vara ledare hos oss.

Hur går man tillväga?
Berörda ledare ansöker om ett begränsat utdrag ur belastningsregistret. Detta görs genom att fylla i och skriva ut ett elektroniskt formulär enligt instruktioner på denna sida. När ledaren erhåller svar tillbaka från Polismyndigheten så skall det uppvisas av ledaren till de två utsedda personerna på specifika datum som meddelas av styrelsen. Efter att granskningen utförts kommer ledaren snarast att informeras om resultat.

Vilka personer inom föreningen omfattas av processen?
Styrelse, anställd personal, samt alla ledare som har regelbunden direkt kontakt med våra barn och ungdomar och som i sin roll som ledare tillsammans med barnen vistas i träningslokaler och omklädningsrum.

Genomförande
Styrelsen har utsett ordförande och vice ordförande som granskare av utdragen. Utdragen kommer att granskas av dessa två personer tillsammans. I de fall ett utdrag påvisar en olämplighet som ledare eller ledamot kommer personen att snarast informeras om detta och fråntas alla uppdrag i föreningen. Inga övriga åtgärder kommer att vidtas.

Ett inlämnat utdrag som godkänts är giltigt under ett år, därefter kommer ett förnyat utdrag att begäras in från ledaren. Ett fysiskt register kommer att upprättas över aktuella ledare som endast kommer att innehålla namn, födelsenummer samt information om att utdrag inkommit och utdragets lämplighet. Registret kommer att sparas ett år. Ingen information eller noteringar i övrigt från utdraget kommer att registerföras.

Utdraget ska visas upp torsdagen den 19 april kl 18-19 eller måndagen den 23 april kl 18-19 i klubbrummet.

Dags för HLR-utbildning!
2018-02-09 12:35
HLR-- hjärt-lungräddning -- är en utbildning som måste upprepas vartannat år för vara giltig.

Den är obligatorisk för alla ledare som har direkt kontakt med simmare.

Det finns 12 platser vid varje utbildningstillfälle.
Ledare som inte har direkt kontakt med simmare får delta i mån av plats.

Första tillfället blir den 19 februari.

Klicka på länken för att komma till inbjudan
Välkomna till vårterminens kickoff!
2018-01-04 20:19
Vi träffas på Jakobsbergs Gård i Bredäng (samma ställe som sist) lördagen den 20 januari kl 11.30 för brunch. Sedan fortsätter vi med några timmars diskuterande. Vi inleder med en kort presentation av Riksidrottsförbundet nya strategi 2025 "Svensk Idrott - Världens bästa", presentation av vår verksamhet inför 2018 samt planering i grupper.

Vi slutar ca kl 16.00

Välkomna!  anmälan senast torsdagen den 19 januari.

Anmäl er genom att klicka på länken