SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hitta simmaren i dig!

Vi söker ungdomar och vuxna tränare
Letar du efter ett roligt och utvecklande jobb några timmar i veckan? Eller vill du vara aktiv och delaktig i dina barns fritidsintressen?
Då är Älvsjö AIK Simning rätt plats för dig. I vår verksamhet välkomnar vi alla nya krafter. 

Läs mer nedan, och skicka ett mail om du är intresserad och vill veta mer.

Ungdomstränare
Alla som fyllt 13 år kan bli tränare. Du måste så klart kunna simma, och du börjar som praktikant.

Praktikant
Har en handledare och har inget eget ansvar. När du varit praktikant under en hel termin, eller vid minst tolv tillfällen och gått vår interna grundutbildning blir du ordinarie tränare. Som praktikant tjänar du 30,00 per arbetat pass

Ordinarie tränare
Blir du när du är klar med din praktik. Du bidrar till att planera och genomföra passen tillsammans med de andra tränarna. Som ordinarie tränare tjänar du 50,00 per pass.

Ordinarie tränare med extern utbildning
Du har gått den första kursen för ledare inom idrotten. Den kallas Plattformen, och den förbereder dig för att bli en bra ledare. När du gått den, eller har jobbat som ordinarie tränare utan extern utbildning i två år, tjänar du 70,00 per pass.

Tränare med utbildning simlinjeassistent
När du har gått någon av dessa utbildningar har du också ansvar för innehållet i de olika passen tillsammans med ansvarig tränare. Du tjänar 90,00 per pass.

Tränare med utbildning simlinjeinstruktör
När du har gått någon av dessa utbildningar har du ansvar för innehållet i de olika passen samt ansvarar för en grupp. Du tjänar 110,00 per pass.

Vuxna tränare
Till våra simskolegrupper söker vi föräldrar/mor-farföräldrar/mostrar/farbröder som kan och vill vara en del av simskoleverksamheten. I praktiken innebär det att du deltar i vattnet under ett eller flera pass. Du har inget eget ansvar, mer än att bidra till säkerheten för simmarna. För detta får du 700 kr per termin.