Älvsjö AIK Simning
Simskola för alla

Simskola för alla är simskola för barn med någon funktionsnedsättning och deras familjer. Vid behov är en förälder/vuxen med i vattnet som hjälptränare.

Vi kör samma träningspass som i simskolan, men anpassar dem till var och en utifrån förutsättningar och behov.

Här anmäler du dig till gruppen och betalar samtidigt.

Tre viktiga saker
1. Hygien
Det är superviktigt att duscha ordentligt innan simning. Om alla gör det hjälps vi åt med att simhallen fungerar i många år framåt. Ju fler bakterier, desto hårdare påfrestning på reningsverket.
2. Ingen mobbning
Älvsjö AIK Simning har 0-tolerans mot mobbning och diskriminering i alla former. Vi är tacksamma om vi kan hjälpas åt att se till att det inte förekommer i någon form. Berätta för oss om du ser eller hör något!
3. Extra allt!

Måndagar och onsdagar mellan kl. 16.00 och 16.45 kan barn och ungdomar upp till 18 år komma till simhallen och träna litet extra: Olika simsätt, dyka, träna upp vattenvanan eller ta märken. Det kostar inget, och ingen föranmälan behövs. Barn som inte är simkunniga måste följas av en person som är det.
Höstlov för Simskola för alla
2018-10-19 20:18
Nu är det snart höstlov och då tar simningen ledigt.
Ingen simning söndagen den 28 oktober och söndagen den 4 november.

För de som vill simma under lovet finns Extra allt! måndag den 29 oktober och onsdag den 31 oktober mellan kl. 16.00 och 18.00. Där kan man träna, leka och även prova på Simparkour.
Klädsim, badvett och höstlov
2018-10-15 12:30
Nu har vi kommit ganska precis mitt i terminen, och då passar vi på att öva på att trilla i vattnet och simma med kläder på och att lära oss mer om badvett.

Söndag den 21 oktober

Simmarna samlas som vanligt, duschade och med badkläder under de kläder de ska simma i. Tröjor med långa ärmar och byxor med långa ben, gärna i syntetmaterial.

Höstlovet
Söndagen den 28 oktober till och med söndagen den 4 november tar simskolan höstlov.
Medlemsapp
2018-09-28 20:20
Som medlem och förälder ska det vara enkelt att koordinera och planera föreningsvardagen i alla lägen och situationer.

Med vår MedlemsApp får du full koll på förenings- och idrottsvardagen.
- Se kalender och aktiviteter
- Läs de senaste nyheterna
- Hitta kontaktinformation
- Visa alla utskick
- Svara på kallelser

Söndagen den 2 september kl 11 börjar vi simma igen.
2018-08-23 06:58
Hej alla fantastiska simmare i Simskola för alla

Hoppas ni haft ett bra sommarlov och att ni är sugna på att börja simma. Söndagen den 2 september kl 11 börjar vi simma igen.

Alla ni som simmat tidigare kommer att få en faktura skickad till er mejl.
Ni som är nya i gruppen kan klicka här för att boka plats.
Sommarlov
2018-05-06 13:27
Nu är terminen slut och Simskola för alla har sommarlov.

Tack till alla fantastiska simmare som varit med den här terminen.
Hoppas ni får ett härligt sommarlov med massor av bad, glass, lek och bus.

Mekki, Ella och Sofja

Nästa termin startar vecka 35. Vi kommer att skicka information till er under augusti.