Träningsgrupp Ungdom

Träningsgrupp ungdom för barn och ungdomar i åldrarna från ca 10-12 år och uppåt.
Träningsverksamheten är till för de som vill träna simning utan att primärt fokusera på tävling. De förkunskaper som krävs är att kunna simma 200 meter samt kunna simsätten frisim, ryggsim och bröstsim.

Vi kommer att träna kondition och teknik i alla simsätten. Det är inga krav på att tävla, dock erbjuds alltid möjlighet att vara med i vår Utmanartävling. Den här terminen ht-20 kommer vi inte att arrangera några interna tävlingar pga Covid-19.

Träningstider:
Tisdagar kl. 18-19 i Långbrohallen
Torsdag kl. 17-18 i Långbrohallen

Medlemsavgiften är 50 kr/år. Medlemsåret går från första juli till sista juni.

Skicka in intresseanmälan till simning@alvsjoaik.nu för att vara med i den här gruppen.
Efetrlysning
2021-04-16 17:32

Hej!

Efter många och roliga år är det dags att avveckla mitt engagemang inom föreningen. Därför behöver vi nu en administratör för Träningsgrupp vuxen och en administratör för Crawlkursen samt en verksamhetsansvarig för verksamhetsområdet Träning som förutom Träningsgrupp vuxen även inkluderar Träningsgrupp ungdom och Simskola för alla.

Om du har funderingar på att engagera dig i föreningsarbetet så är detta ett perfekt tillfälle och du behöver självklart inte överta alla roller. Maila simning@alvsjoaik.nu så berättar vi mera.

Margareta

Påsklov
2021-03-29 19:17
Hej alla fantastiska simmare.

Snart är det påsklov och vi kommer att ha träning under påsklovet.

Träningstiderna under påsklovet är:
Torsdag 1/4
Tisdag 6/4
Torsdag 8/4
Sportlov
2021-02-22 18:20
Hej alla fantastiska simmare.

Snart är det sportlov och vi tror att många kommer att vara hemma.
Därför kommer vi att ha träningar under sportlovet.

Träningstiderna under Sportlovet är:
Tisdag kl 18-19
Torsdag kl 17-18

Vi ber er att svara på kallelserna i SportAdmin om ni kommer eller inte.

Tränarna
Nästa vecka börjar träningen igen!
2021-01-21 20:12
Äntligen!

Som vi längtat efter er och som vi längtat efter att få sätta igång med simningen igen, och nu är det dags.

From nästa vecka den 26 januari sätter vi igång och det är på samma tider som förra terminen.
tisdagar kl 18-19
torsdagar kl 17-18

Matilda, Mahdi, Annelie, Bea och Nilla
2021-01-12 17:46
Hej alla fantastiska simmare.

Även fast vi inte kan komma igång med simningen ännu så är det dags att börja träna igen efter all härlig julledighet.

Mahdi har tagit fram en massa roliga träningspass som ni kan träna innan vi startar terminen igen. Ni väljer ett av träningspassen per dag och det är totalt 15 pass.​ Se bifogade dokumentet Träningsvideos.docx ».​

När ni genomfört ett träningspass går ni in på det här formuläret och fyller i så sammanställer vi och har en liten tävling. Max två träningspass per dag.

Nilla
Hem, 05/05 16:00