Älvsjö AIK Simning
Välkommen till Älvsjö AIK Simning
På vår hemsida hittar du information om våra olika aktiviteter och om vår förening.

Gilla oss på Facebook.
Intresserad av att vara tränare för barn/ungdomar som tävlingssimmar?
2019-08-12 07:50
Vi behöver förstärkning i höst på tränarsidan i vår Tävlings- respektive Simiadengrupp.

Träningspassen för grupperna sker i Långbrohallen och Eriksdalsbadet.

Om du är intresserad av att veta mer om att vara tränare skicka ett mejl till oss på tavling.simning@alvsjoaik.nu

Nu går det att boka plats i höstens simskola
2019-07-10 08:46
Klicka här för att komma till bokningssidan.

Simskoleterminen börjar måndagen den 26 augusti. Vi skickar ingen separat kallelse. Är terminsavgiften betald fungerar ditt kontoutdrag som bekräftelse på att ditt barn har fått en plats i den grupp du valt.

Det är först till kvarn som gäller, så ett gott råd är att inte vänta för länge med att boka plats.

Kalendarium:
Höstlov vecka 44 (27 oktober-3 november)
Klädsim och badvett 20, 21 och 23 oktober
Avslutning vecka 49 (2-8 december)

Här följer litet praktisk information, som vi vill att ni läser igenom innan ni kommer till simskolan:

Simhallen är en extremt känslig miljö, som vi tillsammans behöver hjälpas åt med att hålla så ren som möjligt. Därför är det viktigt att
• duscha – tvätta med tvål och schampo – innan simning
• använda badmössa i bassängen
• inte äta något inne i simhallen
Undrar ni över något, skicka ett mejl till simning@alvsjoaik.nu.

Tack alla simmare för en fantastisk vårtermin!
2019-07-05 07:50
Vi startar upp verksamheten igen i slutet av augusti.
Är du Älvsjö AIK Simnings nya simskoleansvarig?
2019-06-28 07:04

Vi söker nu en ansvarig för vår simskoleverksamhet.

Vi söker dig som
• trivs i rollen som ledare för barn och ungdomar
• uppskattar ett fritt och omväxlande arbete
• har erfarenhet av simskola

Det är meriterande om du är utbildad simtränare men vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter
Du kommer att samordna vår simskoleverksamhet som leds av tränare i vår förening. I nära samverkan med tränarna lägger ni upp planeringen för simskolan. Du stöttar och motiverar tränarna och är en kontaktpunkt mellan dessa, barnen och föräldrarna. Du kommer också att ansvara för administrationen kring klubbens verksamhet som att t.ex. bevaka olika former av bidrag och kontakter med kommunen och simförbundet. Du håller också i kommunikationen genom att uppdatera vår hemsida och sköta utskick av information till medlemmar och föräldrar.

Om tjänsten
Arbetet är på minst 20 timmar i veckan. Vi är öppna för diskussion om anställningsform, kan vara i form av anställd eller som konsult via eget företag.

Om Älvsjö AIK Simning
Vi är en liten och familjär simförening inom Älvsjö AIK. Vi bedriver det mesta av vår verksamhet i egen simhall i Långbro. Förutom simskola har vi ett antal träningsgrupper, tävlingsgrupper och vattenpolo. Simskolan är mycket populär och oftast är det en viss kö till den. Totalt sett har vi 230 barn i simskolan och inom hela föreningen är det 360 engagerade simmare per termin. Förutom simskola, träning- och tävlingsgrupper anordnar vi även familjesim, crawlkurser, simläger och klubbtävlingar.

Ansökan
Låter detta som något för dig? Skicka din intresseanmälan till simning@alvsjoaik.nu senast den 15 augusti. Har du frågor om arbetet, kontakta Nilla Månsson, 070-514 64 38

Boka plats i Sommarsimskolan
2019-05-15
Torsdagen den 13 juni till och med onsdagen den 19 juni kör vi intensiv simträning inför sommarens alla bad, Vi simmar alla dagar utom lördag och söndag.
Avgiften är 700,00/barn.

• Pingvinen för alla nybörjare med grundläggande vattenvana.
    17.00-17.30
  • Fisken för alla som har grundkunskaper i simning.
    17.30-18.15 och 18.15-19.00
  • Hajen för alla som kan simma någorlunda och som vill klara av att simma 200 m.
    17.30-18.15 och 18.15-19.00
Klicka här för att boka plats.

Välkomna att simma med oss!
Nyheter från våra grupper
Simskola för alla, 21/08 18:49