Välkommen till Älvsjö AIK Simning

På vår hemsida hittar du information om våra olika aktiviteter och om vår förening.

Information från oss sker främst genom hemsidan.

Via vår medlemsapp Sportadmin kan du se alla nyheter och all info som rör den gruppen som du är med i.

Gilla oss på Facebook.
Öppet Hus under höstlovet
2021-10-25 19:21
  • Måndag 1/11 kl 16-19  - Öppet Hus. Träna simning, bada, lek eller prova på simparkour
  • Onsdag 3/11 kl 16-18  - Öppet Hus. Träna simning, bada, lek eller prova på simparkour

Passa även på att ta några simmärken.
Sarahmärket

När du tar Sarahmärket går 10kr av intäkterna till Barncancerfonden, resterande går till Svensk Simidrotts barn- och ungdomsverksamhet.

• Dyka från kanten / startpallen.
  • Kicka 5 fjärilskickar undervattnet
  • Simma 25meter under 55,48 sekunder som är Sarahs världsrekord på 100m fjärilssim.
Vill du lära dig crawl i höst?
2021-09-12 11:09

Nu är anmälan till höstens nybörjarkurs i crawlteknik i Långbrohallen öppen.

Kursen hålls vid 6 tillfällem på onsdag mellan kl 21-22,

Kursstart 6 Oktober. Uppehåll kommer att göras för höstlovet v. 44.

Kostnaden för crawlkursen är 1200 kronor.

Medlemsavgift 50 kr/år för ej klubbmedlemmar tillkommer. Medlemsåret går från 1 juli till sista juni.

Har du frågor kontakta oss på simning@alvsjoaik.nu

Här bokar du plats och betalar samtidigt.

Den 1 september startar vi Öppet Hus igen!
2021-08-26 08:35

Äntligen kan vi erbjuda Öppet hus igen.

Välkomna på måndagar och onsdagar kl 16.00-16.45

Alla barn och ungdomar är välkomna att träna simning, flytning, dykning eller bara leka.  Barn som inte kan simma måste ha vuxen med sig i vattnet.

Du kan också specialträna olika moment. Tränare finns på plats som kan ta fram anpassade övningar och träningspass.

Öppet hus  kostar inget, du behöver inte vara medlem i klubben och ingen föranmälan behövs.

Årsmöte onsdagen den 22 september kl 19.00
2021-08-20 15:53

När: onsdag den 22 september 2021 kl. 19.00

Länk för att ansluta till mötet

Frågor: simning@alvsjoaik.nu

Årsmöteshandlingar:

Dagordning årsmöte

Ekonomisk redogörelse

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsplan

Budget 2021-2022

Balansrapport

Revisionsberättelse

Motioner till årsmötet ska ha inkommit till simning@alvsjoaik.nu senast den 1 september.

Sponsoransvarig Älvsjö AIK Simning
2021-08-20 08:26

Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för försäljning och utveckling av föreningens sponsorrättigheter!

Primärt syftar resultaten till att ge ekonomisk stöttning till våra medlemmar vid aktiviteter utanför ordinarie verksamhet såsom träningsläger, utbildning och liknande insatser för att främja klubbens laganda och framgång.

Rollen som sponsoransvarig innebär att utveckla idéer och koncept för att knyta framgångsrika samarbeten med lämpliga sponsorer till föreningen. Du planerar, genomför och följer upp aktiviteter som skapar värde för vår förening och våra partners.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är driven, lyhörd och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att vinna förtroende med förmåga att sälja in idéer och projekt, både internt och externt. Du är kreativ, positiv och ser möjligheterna i din roll.

Önskvärd start för att påbörja denna spännande resa är i september 2021.

styrelsen.simning.alvsjoaik@gmail.com

Nyheter från våra grupper