Ledare

Älvsjö AIK Simnings trivselregler
  • Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
  • I Älvsjö AIK Simning respekterar vi varandra.
  • Vi tar ansvar för ordningen genom att inte skräpa ner eller gå med ytterskor inomhus.
  • I föreningen satsar vi på en gemensam vi - känsla; "En för alla, alla för en."
  • Vi motarbetar och tar avstånd från doping.
  • Alkohol och narkotika förekommer inte i samband med verksamhet för barn och ungdomar.
  • Vi använder inte svordomar, könsord eller nedsättande ord.
  • Vi använder klubbkläder när vi representerar föreningen.
  • Vi tar vårt ansvar och visar respekt - Vi kommer i tid och har med nödvändig utrustning.
  • Vi uppträder med ett gott humör i alla situationer.
  • Vi uppträder utan att störa andra.
  • Vi trakasserar och mobbar inte varandra.
  • Vi tar ansvar och duschar innan vi går i bassängen.
  • Vi använder alltid simmössa när vi är i vattnet.
  • I Älvsjö AIK Simning är alla trygga.
Tränare / föräldrar på plats efter träningarna
2022-01-21 18:34

En påminnelse till alla ledare.

Om det inte är någon annan grupp från Älvsjö AIK efter din grupp i hallen så måste en vuxen vara kvar tills samtliga simmare har gått hem.

Du som ledare är ansvarig för detta, antingen genom att själv vara kvar tills sista simmaren gått eller att komma överens med någon förälder till simmarna att hen är kvar.

Detta gäller tex på vissa av våra träningar i Bredäng och sista passen vissa dagar i Långbrohallen.

Verksamhetskommitten

God Jul och Gott Nytt År
2021-12-23 19:44
Även 2021 har varit ett annorlunda år som började med att vi var tvungna att skjuta upp terminsstarten.

Nu har det precis kommit nya restriktioner så vi får se hur vi kommer att starta 2022. Men vi hoppas och tror att vi ska kunna hålla träningarna som planerat.

Tack alla ledare för i år. Ni gör ett fantastiskt jobb för klubben och våra simmar och spelare.

Vi ser fram emot att träffa er igen nästa år.

God Jul till er alla önskar

Mikael, Nilla, Linda, Kristina, Susanne och Ulrika.
Medlemsavgift till Älvsjö AIK Simning
2021-09-17 07:58

Hej alla fantastiska ledare.

Vi vill att alla våra ledare är medlemmar i klubben och inom kort kommer ni att få en faktura till er mejl. Medlemsavgiften är 50 kr och avser tiden 21-07-01 - 22-06-30.

Om du redan betalat avgift för egen träning inom klubben så har du även betalat medlemsavgiften och då kommer du inte att få en faktura skickad till dig.

Har ni några frågor om medlemsavgiften, skicka dem till styrelsen.simning@alvsjoaik.nu

Visst vill du gå utbildningen Simledare?
2021-09-14 14:11
Utbildning Simledare (fd simlinjeassistent) med start den 11 oktober
11 okt = Introträff via Zoom kl 18:00-ca 19.00 (på denna träff går vi igenom hela utbildningen så alla förstår)
12-29 okt = Webbutbildning (självständigt hemma)
30-31 okt = Fysiskträff på Eriksdalsbadet ca 09-16:30 (hel helg)

Du ska ha genomfört och godkänts på SISU Idrottsutbildarnas Grundutbildning för tränare, eller den tidigare utbildningen Plattformen.
Du ska ha en aktuell HLRutbildning, ej äldre än ett år gammal
Du fyller minst 16 år i år.

Meddela intresse via mejl till Nilla, simning@alvsjoaik.nu